Hei, kiva tavata!

Outa Creativen muodostaa luova kaksikko, jonka yhteinen unelma on tehdä töitä viestinnän ja markkinoinnin maailmassa. Koukuttavat sanavalinnat, visuaalinen näyttävyys ja persoonallisuus viestinnässä innostavat meitä. Hyvät tarinat saavat meidät riemastumaan ja haluamme jakaa tämän tunteen myös muille. Inspiraatiota haemme pohjoisilta poluilta ja humisevista kuusimetsistä. Vastuullisuus on meille tärkeää, niin viestinnässä kuin jokapäiväisessä elämässäkin.

Oma tarinamme alkoi pienen kylän päiväkodista vuonna 1997, jossa tapasimme ensi kertaa. Asuimme samassa kylässä lähes 15 vuotta ja kävimme samaa koulua yhdeksän vuoden ajan. Viestintä kiinnosti meitä jo nuorena: Inga-Maaret toimitti ala-asteella omaa lehteä, Sanni taas aloitti valokuvauksen ensimmäisen oman kameran myötä yläasteella. Nettiin rakentelimme omia verkkosivuja virtuaalitallien ja -kennelien muodossa, jotka olivat kovaa huutoa 2000-luvun alussa.

Ajan myötä into viestintää kohtaan kasvoi. Vuosien aikana olemme tehneet tahoillamme erilaisia viestinnän alan töitä.

Inga-Maaret

Inga-Maaret on organisaatioviestinnän asiantuntija ja tehnyt monenlaisia töitä, kuten sisällöntuotantoa, markkinointiviestintää, sijoittajaviestintää ja viestinnän strategista suunnittelua. 

Sanni

Sanni taas on Outa Creativen visuaalisen viestinnän mestari ja intohimoinen valokuvaaja. Sannin valokuvia voit ihailla esimerkiksi Instagramissa @sannivierela

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella ja kerro tarpeistasi. Sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä

info@outacreative.fi

+358 40 724 1991

Seuraa